Monthly Archives: June 2014

41 Minggu + 1 Hari

Hampir jam 3 pagi, yaelah Nak… masih molet-molet juga hehheheh tapi kali ini dibarengi dengan mules hihihihi. Masih bisa ditahan sich, ini buktinya masih bisa nulis lumayan lancar walopun ntar pas mulesnya dateng ya istirahat dulu gitu hehehhe. Papa udah … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Tentang A | Tagged , , | 2 Comments

A Thought of You… Love!

Love, would you hold my hand as we walk through the path that we choose? Would you dancing with me in the rain and on a sunny day until the nature jealous of us? Nothing can describe how lucky I … Continue reading

Posted in being37, every day, photography, thought | Tagged , , | 2 Comments

Udah 6 Hari Lewat dari D-day Euiiii

”Haloooooo Nak, udah lama ga ngobrol dech kayaknya sama kamu” *nyengir* Hari ini kita ke bidan untuk periksa karena kamu itu udah lewat 6 hari dari D-day, tanggal yang diperkirakan bidan kamu akan lahir. Seperti biasa, dari malem sampe pagi … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Tentang A | Tagged , , , | 6 Comments

Ada Anak Kecil yang Masih Betah di Dalam Perut Lhoo

Eh, siapa itu? Yaaaa, sapa lagi kalo bukan baby A *grin*. Cuaca emang lagi ga stabil di Stockholm, namanya aja musim panas tapi udah beberapa hari kisarannya cuman antara 10 derajat ampe 13 saja. Mungkin si kunyil ngerasa lebih anget … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Stockholm, Sweden, Tentang A | Tagged , , , | 6 Comments

D-day minus 1

Actually tomorrow is our little girl’s D-day but until I write this post, there is no signal yet. We will see if she is decided to come tonight haha. So, I took a chance to do something, one of them… … Continue reading

Posted in being37, every day, photography, Pregnancy | Tagged , | 10 Comments

Houses Doors Collection from Gotland

Woke up late, very late today and still don’t find any reason why hehehe. I was knock down, not even finished to watch the World Cup game between Brazil and Croatia but (maybe) I need it because of the cough … Continue reading

Posted in being37, every day, Gotland, jejak2014, photography, Sweden, Tourist destination area, Uncategorized | Tagged , , , , | Leave a comment

Waiting Game

No, no… don’t be mistaken by the tittle, this is not about a song that has the same tittle hehehe. This post will be about our little one, baby A! Our precious baby A is 38 weeks and 4 days … Continue reading

Posted in animal, being37, every day, jejak2014, photography, Sweden | Tagged , , , | 2 Comments

Another Day to Stay at Home

I still got cough and decided to stay at home for another day with hope that tomorrow I will be free from coughing and able to go out again. The sun is shining again and actually there is not much … Continue reading

Posted in being37, every day, photography, Sweden, Tourist destination area | Tagged , , , | 2 Comments

Diem di rumah??

Matahari bersinar cerah dan suhu juga panas, 23 derajat di luar sana. Tapi kali ini diem di rumah aja, eh… what??? Diem di rumah saat cuaca sebegini bagus? Heh ga salah nich?? Iyaaaaa, tidak biasanya aku di rumah kalo cuaca … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, flower, jejak2014, photography, Tentang A | Tagged , , | Leave a comment

‘Me time’ dengan Segelas Frapino

Duduk di kedai kopi Espresso House di kota hari ini, sendirian saja sambil mengamati orang-orang dari berbagai umur duduk dan berbincang dengan teman sebaya atau mitra kerja mereka. Di deretan tempat duduk yang ada di seberang, terlihat beberapa anak muda … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Stockholm | Tagged , , , , | Leave a comment