Category Archives: being37

November Ceria

Hihihihi judulnya kayak judul lagu 😀 Kenapa November-nya pake ceria? ya baca aja ampe abis lah hehehhehe Haiyaaaah udah lama banget ga nulis-nulis, tangan udah gatel banget 🙂 akhirnya hari ini bisa duduk manis di depan laptop dan mulai nulis … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Tentang A | Tagged , , | Leave a comment

Before the ‘Underbara Barn’ Exhibition

Exhibition? Yes, this I could say is the biggest exhibition for children so far as I know at least. Hold in Älvsjö, a location where all kind of exhibitions is taking place. It is very easy access to reach it … Continue reading

Posted in being37, event, every day, Stockholm | Tagged , | Leave a comment

My First Loppi Event 2014 in Stockholm

Well, first of all I could say… what a day! *huge grin* In the morning, our Sunshine and I went to Child Health Care Centre *CHCC or BVC in Swedish* and A got her first vaccination. I was a bit … Continue reading

Posted in being37, event, photography | Tagged , , , | 1 Comment

When the Night is Here

I am sitting in front of my laptop and yes, my mind is going around with so many things that I can think of. Many dreams that I would love to reach and many ideas to be put into reality, … Continue reading

Posted in being37, every day, photography | Tagged , | Leave a comment

Episode Bobok Nyenyak dan Lama

Makin ke sini kebiasaan baby A bobok lama itu makin menjadi. Perlu diketahui *jiaaah bahasanya* kalo baby A itu anak yang pinter kalo dalam hal bobok, entah itu bobok siang atau malem. Tapi bukan berarti begitu lahir langsung pinter bobok, … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, jejak2014, photography, Tentang A | Tagged , , | 2 Comments

Baby Gym and Stroller

It is about 3 weeks ago, I decided to take out A’s baby gym from the box. I just want to know how A reacts if I put her there. At first, I was a bit worried because the bottom … Continue reading

Posted in being37, delights, every day, photography, Stockholm, Sweden | Tagged , , , , | Leave a comment

Saat Baby A Sakit

“Duuuh, Nak! Cepet sembuh yaaa…!” *sambil meluk nich anak cantik yang lagi lemes kurang bertenaga* Mama sedih banget dech ngeliat kamu sakit, rasanya pingin banget bilang ma Tuhan kalo mama aja dech yang ambil sakitnya, jadi biar kamu sehat terus. … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, jejak2014, photography, Tentang A | Tagged , , | Leave a comment

Baby A’s 1st Adventure

It was 27th of July when we took baby A for her first adventure in Swedish nature. We went with farfar *grandpa*, farmor *grandma* and Gunni to a place called Bjorkudden. This is located quite close to where my parents … Continue reading

Posted in being37, every day, nature, photography, postaday, scenery, summer, Sweden, Tentang A | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Satu Perjalanan untuk Bertemu Baby A

Ga tahu harus mulai darimana heheheh, udah lama banget ga nge-post dan sepertinya banyak banget yang ingin diceritakan. Nyesel lama ga nge-blog? Well, ga juga karena terus terang menghabiskan waktu dengan A adalah sesuatu yang ga bisa dibayar atau digantikan … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, jejak2014, photography, Tentang A | Tagged , , | 9 Comments

41 Minggu + 1 Hari

Hampir jam 3 pagi, yaelah Nak… masih molet-molet juga hehheheh tapi kali ini dibarengi dengan mules hihihihi. Masih bisa ditahan sich, ini buktinya masih bisa nulis lumayan lancar walopun ntar pas mulesnya dateng ya istirahat dulu gitu hehehhe. Papa udah … Continue reading

Posted in being37, catatan perjalanan, Catatan prajurit kecil, cerita harian, photography, Tentang A | Tagged , , | 2 Comments